Fortalesa digital (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

Fortalesa digital (ClĂ ssica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Dan Brown

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Fortalesa digital (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

Quan el sofisticat superordinador de la NSA –l'agĂšncia d'intel·ligĂšncia mĂ©s vigorosa del mĂłn— intercepta un codi que Ă©s incapaç de desxifrar, haurĂ  de recĂłrrer a la seva criptĂČgrafa mĂ©s qualificada, la Susan Fletcher. Fletcher descobrirĂ  una cosa que farĂ  trontollar les mĂ©s altes esferes de poder: un intricat codi que si arribĂ©s a fer-se pĂșblic podria ocasionar el desastre mĂ©s enorme de la histĂČria dels serveis d'intel·ligĂšncia dels Estats Units. 

Atrapada en una espiral de secrets i mentides, Fletcher vol socorrer l'agĂšncia en quĂš creu, perĂČ, traĂŻda per totes bandes, aviat s'adona que haurĂ  de lluitar no tan sols pel seu paĂ­s sinĂł tambĂ© per la seva vida. Una guerra per la supervivĂšncia, una carrera vital per eliminar una creaciĂł saviesa increĂŻble que amenaça l'equilibri mundial per sempre.

Un thriller trepidant i vertiginĂłs que transporta els lectors des dels carrers de Sevilla o els gratacels de TĂČquio fins al cor d'un dels organismes mĂ©s secrets del mĂłn. La primera novel·la de Dan Brown.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Dan Brown

Libros de Policiaca Negra y Suspense