El gran engany (ClĂ ssica Book 249) (Catalan Edition)

El gran engany (ClĂ ssica Book 249) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Dan Brown

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El gran engany (ClĂ ssica Book 249) (Catalan Edition)

Un nou satĂšl·lit de la NASA demostra l'existĂšncia d'un objecte estrany enterrat sota el gel de l'Àrtic. Aquest descobriment suposa una victĂČria molt necessĂ ria per a la polĂ­tica espacial dels Estats Units a mĂ©s d'una fita cabdal per a la futura elecciĂł del seu president.

L'analista d'intel·ligĂšncia Rachel Sexton i l'acadĂšmic Michael Tolland sĂłn els encarregats de contrastar l'autenticitat d'aquesta troballa. PerĂČ en la seva recerca descobreixen una cosa inconcebible: tot ha estat un engany. Abans que puguin parlar amb el president, la Rachel i en Michael sĂłn atacats per un grup d'assassins a sou. Un home misteriĂłs els lidera i intentarĂ , per tots els mitjans, esconder la veritat.

Dan Brown transporta els lectors des de l'Oficina de Reconeixement Nacional (ORN), a Virgínia, fins a les plataformes de gel del cercle polar àrtic i els passadissos de l'ala Oest de la Casa Blanca en un thriller emocionant que recorre els secrets més ben guardats dels serveis secrets nord-americans.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Dan Brown

Libros de Policiaca Negra y Suspense

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com