Àngels i dimonis (Clàssica Book 237) (Catalan Edition)

Àngels i dimonis (Clàssica Book 237) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Dan Brown

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Àngels i dimonis (Clàssica Book 237) (Catalan Edition)

Un centre d'investigació suís convoca l'expert en simbologia Robert Langdon per analitzar un signe misteriós marcat a foc al pit d'un físic que ha estat assassinat. Allà Langdon descobreix el ressorgiment d'una antiga germandat segrega: els Illuminati, que han emergit de la foscor per portar a terme la etapa final d'una llegendària venjança contra el seu enemic més odiat: l'Església catòlica.

Les pitjors pors d'en Langdon es confirmen quan els Illuminati publiquen que han amagat una bomba al cor de la ciutat del Vaticà. Amb el compte enrere en marxa, en Langdon viatja a Roma per agregar forces amb la Vittoria Vetra, una hermosa i enigmática científica. Tots 2 s'embarcaran en una agobiada carrera contra rellotge pels racons més desconeguts del Vaticà.

√Ängels i dimonis, la primera aventura del carism√†tic i inoblidable Robert Langdon, √©s un thriller addictiu i trepidant sobre l'eterna pugna entre ci√®ncia i religi√≥. Aquesta lluita es converteix en una veritable guerra que posar√† tota la humanitat en risc, que haur√† de lluitar fins a l'√ļltim minut per eludir un enorme desastre.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Dan Brown

Libros de Policiaca Negra y Suspense