Àngels i dimonis (Clàssica Book 237) (Catalan Edition)

Àngels i dimonis (Clàssica Book 237) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Dan Brown

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Àngels i dimonis (Clàssica Book 237) (Catalan Edition)

Un centre d'investigaciĂł suĂ­s convoca l'expert en simbologia Robert Langdon per analitzar un signe misteriĂłs marcat a foc al pit d'un fĂ­sic que ha estat assassinat. AllĂ  Langdon descobreix el ressorgiment d'una antiga germandat segrega: els Illuminati, que han emergit de la foscor per portar a terme la etapa final d'una llegendĂ ria venjança contra el seu enemic mĂ©s odiat: l'EsglĂ©sia catĂČlica.

Les pitjors pors d'en Langdon es confirmen quan els Illuminati publiquen que han amagat una bomba al cor de la ciutat del Vaticà. Amb el compte enrere en marxa, en Langdon viatja a Roma per agregar forces amb la Vittoria Vetra, una hermosa i enigmåtica científica. Tots 2 s'embarcaran en una agobiada carrera contra rellotge pels racons més desconeguts del Vaticà.

Àngels i dimonis, la primera aventura del carismĂ tic i inoblidable Robert Langdon, Ă©s un thriller addictiu i trepidant sobre l'eterna pugna entre ciĂšncia i religiĂł. Aquesta lluita es converteix en una veritable guerra que posarĂ  tota la humanitat en risc, que haurĂ  de lluitar fins a l'Ășltim minut per eludir un enorme desastre.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Dan Brown

Libros de Policiaca Negra y Suspense