A soles: Descobreix el plaer d’estar amb tu mateix (Inspira Book 77) (Catalan Edition)

A soles: Descobreix el plaer d'estar amb tu mateix (Inspira Book 77) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Silvia Congost

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

A soles: Descobreix el plaer d'estar amb tu mateix (Inspira Book 77) (Catalan Edition)

"Enfrontar-nos a la foscor dels diumenges a la tarda, als "ho sento, ja he quedat", a la vergonya de demanar taula per a un, o d'anar al cine sol, a les mirades compassives dels altres, a les parelles enamorades que es multipliquen al teu voltant i es mostren més afectuoses que mai, més contentos, més somrients…De sobte, el teu cervell només veu tot el que vol tant i no aconsegueix tenir, tot el que ha perdut."
En el món de hoy, i sobretot a partir d'una cierta edat, sembla que la solitud s'entén com un fracàs: estar solter, divorciat o separat són situacions que cal eludir, o que hem de sobrepasar com més aviat millor. Però en realitat, comprender estar sol és importante i un signe d'autèntica maduresa, d'autonomia i de riquesa personal.
Silvia Congost, una de les psicòlogues més reconegudes del nostre país, ens invita a perdre la por a la solitud. Aprendre a escoltar-nos, a hablar amb les nostres pors i a aliviar-les és el camí que ens porta a tenir una existència plena i sense imposicions socials.
A soles és l'oportunitat d'un aprenentatge que, si el sabem aprofitar, ens servirà per a tota la nostra vida.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Silvia Congost

Libros de Educación