L’art de no amargar-se la vida (edició ampliada i actualitzada): Les claus del canvi psicològic i la transformació personal (Catalan Edition)

L'art de no amargar-se la vida (edició ampliada i actualitzada): Les claus del canvi psicològic i la transformació personal (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Rafael Santandreu

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

L'art de no amargar-se la vida (edició ampliada i actualitzada): Les claus del canvi psicològic i la transformació personal (Catalan Edition)

Aquesta edició actualitzada per Rafael Santandreu conté un nou pròleg i tiene dentro cinc testimonis de canvi d'expacients de l'creador, que ratifiquen l'eficàcia i l'èxit de L'art de no agriar-se la vida i del mètode en què està basat.

El nostre destí és llegar a ser més forts i feliços. I Rafael Santandreu ens da, en aquest llibre, un mètode pràctic, accessible i demostrat científicament per aconseguir-ho. Amb un estil propi, en combinació amb la seva llarga experiència com a psicòleg i amb vivències personals, l'creador mostra com podem editar la nostra forma de meditar i accionar per tal d'aconseguir ser presentes serenes, alegres i optimistes.

Emprant les eines de la psicologia cognitiva, l'escola terapèutica més reconeguda del món, L'art de no agriar-se la vida s'ha convertit en un llibre de referència indispensable, que ha ajudat centenars de milers de presentes a ser més contentos.

Ressenya:
«Un llibre molt ben escrit, científicament sòlid i útil per a aconseguir tenir una vida més gratificant i feliç. El recomano.»
Walter Riso

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Rafael Santandreu

Libros de Salud