Fills del febrer (Univers digital) (Catalan Edition)

Fills del febrer (Univers digital) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Alan Parks

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Fills del febrer (Univers digital) (Catalan Edition)

Grans personalitats de la ciutat de Glasgow mortes de la forma més despiadado i, com a única pista, una paraula gravada als seus pits sense vida. Bandes rivals que lluiten per aconseguir el control del submon criminal. I cooper, el millor amic de la infantesa de l'inspector Harry McCoy, enmig de tot aquest entramat.

Res no s'atura i, mentre McCoy està convalescent després del violent i sagnant desenllaç del seu últim cas, el que ha passat a la història amb el nom de Gener de Sang, han arribat a Glasgow drogues noves que han portat una nova classe de violència a una ciutat ja arrasada per la penúria. La llei del carrer està canviant ràpidament i tothom es posiciona. Harry McCoy, una víctima més d'aquesta nova realitat, haurà de perseguir un assassí que no s'aturarà fins a veure complerta la seva missió. Mentre procura trobar l'fallo que l'ajudi a resoldre el cas, McCoy haurà de fer front als dimonis del passat, que tornen per torturar-lo, i per reclamar venjança. Una venjança que, si es asegura, pot llegar a canviar-li la vida.

Un retrat de la Glasgow d'inicis dels anys setanta, anegada per l'arribada de noves drogues i la lluita de bandes rivals per fer-se amb el control del submón criminal de la ciutat escocesa.

«L'última sensació de la novel·la negra europea.» Xavi Ayén, La Vanguardia

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Alan Parks

Libros de Policiaca Negra y Suspense