Fills del febrer (Univers digital) (Catalan Edition)

Fills del febrer (Univers digital) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Alan Parks

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Fills del febrer (Univers digital) (Catalan Edition)

Grans personalitats de la ciutat de Glasgow mortes de la forma mĂ©s despiadado i, com a Ășnica pista, una paraula gravada als seus pits sense vida. Bandes rivals que lluiten per aconseguir el control del submon criminal. I cooper, el millor amic de la infantesa de l'inspector Harry McCoy, enmig de tot aquest entramat.

Res no s'atura i, mentre McCoy estĂ  convalescent desprĂ©s del violent i sagnant desenllaç del seu Ășltim cas, el que ha passat a la histĂČria amb el nom de Gener de Sang, han arribat a Glasgow drogues noves que han portat una nova classe de violĂšncia a una ciutat ja arrasada per la penĂșria. La llei del carrer estĂ  canviant rĂ pidament i tothom es posiciona. Harry McCoy, una vĂ­ctima mĂ©s d'aquesta nova realitat, haurĂ  de perseguir un assassĂ­ que no s'aturarĂ  fins a veure complerta la seva missiĂł. Mentre procura trobar l'fallo que l'ajudi a resoldre el cas, McCoy haurĂ  de fer front als dimonis del passat, que tornen per torturar-lo, i per reclamar venjança. Una venjança que, si es asegura, pot llegar a canviar-li la vida.

Un retrat de la Glasgow d'inicis dels anys setanta, anegada per l'arribada de noves drogues i la lluita de bandes rivals per fer-se amb el control del submĂłn criminal de la ciutat escocesa.

«L'Ășltima sensaciĂł de la novel·la negra europea.» Xavi AyĂ©n, La Vanguardia

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Alan Parks

Libros de Policiaca Negra y Suspense