La vida que aprenc (Catalan Edition)

La vida que aprenc (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Carles Capdevila Plandiura

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La vida que aprenc (Catalan Edition)

Carles Capdevila fa anys que pren apunts cada dia, i els comparteix, sobre el que li passa i com hi tiene una reacción, posant en pràctica un periodisme que vol prioritzar la vida per sobre de les notícies.

A La vida que aprenc trobareu els temes que li són essencials: la memòria íntima, la vida en bona companyia, leducació, la salut i la condició humana amb totes les seves contradiccions. Retrata els escenaris de la seva infantesa, les nostres maneres de ser i de fer, les revolucions individuals necessàries per reparar el món i les actituds dels que sarremanguen per fer-ho possible.

Capdevila està convençut que la nostra missió primordial és proteger-nos els uns dels altres i pels seus contenidos escritos circula la gent que més cree: els professionals artesans que es preocupen pels acabats, els educadors vocacionals, les infermeres que entenen que tenir cura és més que sanar, el voluntariat que desafia el desànim i els optimistes pencaires que treballen per mantenir viva la il·lusió de tirar endavant.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Carles Capdevila Plandiura

Libros de Biografías