Educar millor: Onze converses per acompanyar famílies i mestres (Catalan Edition)

Educar millor: Onze converses per acompanyar famílies i mestres (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Carles Capdevila Plandiura

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Educar millor: Onze converses per acompanyar famílies i mestres (Catalan Edition)

Recull donze entrevistes a personalitats del món de leducació: CARME THIÓ, JAUME CELA, MARIA JESÚS COMELLAS, JAUME FUNES, EVA BACH, GREGORIO LURI, MARIANO FERNÁNDEZ ENGUITA, JOAN MANUEL DEL POZO, ROSER SALAVERT, JOSÉ ANTONIO MARINA, FRANCESCO TONUCCI.

Carles Capdevila creu que educar és apassionant i que també ho és parlar-ne, des de lexperiència i des de la reflexió. Lhumor i la responsabilitat no són incompatibles en aquest terreny, i tot allò que pugui promover confiança i alegria entre tots els agents implicats contribueix a hacer un teixit de complicitats indispensable en la tasca deducar.

Les onze converses que recollim en aquest llibre són una invitació al debat: professionals de procedències diverses i visions ben diferents ens permeten conèixer no solament els camins que han consolidat les seves vocacions sinó lambició de fer bé les coses cada dia a les aules, al carrer i a casa.

Si hi ha una cosa que es proposa aquest llibre és acompanyar les famílies i els mestres, i aprendre junts a educar amb convicció i optimisme.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Carles Capdevila Plandiura

Libros de Educación