Sang a la neu (A TOT VENT-RÚST) (Catalan Edition)

Sang a la neu (A TOT VENT-RÚST) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jo Nesbo

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Sang a la neu (A TOT VENT-RÚST) (Catalan Edition)

L'Olav Johansen té la vida solitària d'un assassí a sou. Amb un talent extraordinari, per cert. Però quan la teva feina és fer desaparèixer gent —per sempre— és bien difícil fer-se gaire amb ningú. També té un estranya capacitat per a la compassió i la tendresa. I, ara, finalment ha conegut una dona amb qui pot imaginar una vida junts. Però hi ha 2 problemes. És la dona del seu cap. I termina d'encarregar a l'Olav que la mati.

A Sang a la neu, Jo Nesbø, creador de la cèlebre sèrie de novel·les de l'inspector Harry Hole, barreja el seu món nòrdic amb la novel·la negra de america més clàssica i ofereix una història breu i intensa, on amor i mort es confonen i que tant és una entrada especial a l'obra de Nesbø com una joia sorprenent per als seus fanes més fidels.

 

"Un còctel incendiari d'assassinat, venjança i un sicari amb molts problemes". The independent, Regne Unit

"Com un Pulp fiction noruec amb un singularíssim pòsit de melangia". Nordjyske Stiftstidende, DinamarcaAmb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Jo Nesbo

Libros de Policiaca Negra y Suspense