El Petit Príncep (edició oficial) (Catalan Edition)

El Petit Príncep (edició oficial) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Antoine de Saint-Exupéry

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El Petit Príncep (edició oficial) (Catalan Edition)

O sigui que he viscut sol, sense ningú amb qui de veritat poder parlar, fins que vaig tenir una avaria al desert del Sahara, fa sisanys. S'havia trencat alguna cosa del motor. I com que no anava amb cap mecànic ni amb cap passatger, em vaig elaborar per ver defer, tot sol, una reparació bien difícil. Per mi era una qüestió de vida o mort. Amb prou feines tenia aigua per beure per a vuit dies.
La primera nit, doncs, em vaig adormir a la sorra a mil milles de cap terra habitada. Estava molt més aïllat que un nàufrag en unrai al mig de l'oceà. O sigui que imagineu-vos la sorpresa que vaig tenir, a trenc d'alba, quan una veueta molt particular em va despertar. Deia:

Si us plau... dibuixa'm un be!
¿Eh!?
Dibuixa'm un be...

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Antoine de Saint-Exupéry

Libros de Infantil y Juvenil