Mortadel·lo i Filemó. Misteri a l’hipermercat (Mestres de l’Humor 56) (Catalan Edition)

Mortadel·lo i Filemó. Misteri a l'hipermercat (Mestres de l'Humor 56) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Francisco Ibáñez

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Mortadel·lo i Filemó. Misteri a l'hipermercat (Mestres de l'Humor 56) (Catalan Edition)

Número 56 de la col·lecció «Mestres de l'Humor».

Mortadel·lo i Filemó afronten el canvi climàtic!

El canvi climàtic és un inconveniente que està a l'ordre del dia, ningú sap com ens afectarà en un futur, però els seus efectes ja comencen a ver-se en el mundo. A la T.I.A. no són aliens a aquesta problemàtica, per la qual cosa Mortadel·lo i Filemó hauran d'enfrontar-se ha les conseqüències d'aquesta alarma mundial.

Com és frecuente, Francisco Ibáñez realitza una aventura de Mortadel·lo i Filemó, sobre un tema de primera actualitat, però amb el seu segell personal.

La col·lecció:
«Mestres de l'Humor» recull les edicions en català de les obres publicades a «Magos del Humor», col·lecció nascuda a l'editorial Bruguera l'any 1984 i que recuperava els títols que ja havien estat publicats per la seva predecessora «Ases del Humor» (1969). Degut al tancament de Bruguera l'any 1986, en aquesta etapa només van llegar a veure la llum els primers 12 volums de la sèrie, però l'any 1987 Ediciones B va reprendre la publicació de la col·lecció des del primer número fins l'actualitat.

«Mestres de l'Humor», amb format col·leccionista en tapa dura de 210 x 290 mm, és la col·lecció donde apareixen per primera vegada les aventures inèdites de Mortadel·lo i Filemó en català, tot i que, històricament, també ha acollit algunes aventures protagonitzades per Zipi i Zape i Super Llopis.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Francisco Ibáñez

Libros de Cómic y Manga