Missió per Espanya (Mestres de l’Humor 57) (Catalan Edition)

Missió per Espanya (Mestres de l'Humor 57) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Francisco Ibáñez

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Missió per Espanya (Mestres de l'Humor 57) (Catalan Edition)

Número 57 de la col·lecció «Mestres de l'Humor».

LA NOVA MISSIÓ DE MORTADEL·LO I FILEMÓ ELS PORTA PER TOTA ESPANYA!

El Súper encomana a Mortadel·lo i Filemó una missió importantíssima: cal que desarticulin una banda que trafica amb sustancia per tot el país.

Sense pistes sobre per on començar, els 2 agents de la T.I.A. recorren algunes de les ciutats més importants d'Espanya per trobar els delinqüents, amb catastròfics i hilarants resultats.

Una nova aventura de Mortadel·lo i Filemó que els portarà a conocer enorme part d'Espanya.

La col·lecció:
«Mestres de l'Humor» recull les edicions en català de les obres publicades a «Magos del Humor», col·lecció nascuda a l'editorial Bruguera l'any 1984 i que recuperava els títols que ja havien estat publicats per la seva predecessora «Ases del Humor» (1969). Degut al tancament de Bruguera l'any 1986, en aquesta etapa només van llegar a veure la llum els primers 12 volums de la sèrie, però l'any 1987 Ediciones B va reprendre la publicació de la col·lecció des del primer número fins l'actualitat.

«Mestres de l'Humor», amb format col·leccionista en tapa dura de 210 x 290 mm, és la col·lecció donde apareixen per primera vegada les aventures inèdites de Mortadel·lo i Filemó en català, tot i que, històricament, també ha acollit algunes aventures protagonitzades per Zipi i Zape i Super Llopis.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Francisco Ibáñez

Libros de Cómic y Manga