Uep! Les meves aventures al camp (Shaka) (Catalan Edition)

Uep! Les meves aventures al camp (Shaka) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Miquel Montoro

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Uep! Les meves aventures al camp (Shaka) (Catalan Edition)

Aquest no √©s un llibre qualsevol. √Čs un manual d'instruccions per entender de quin mundo ha arribat Miquel Montoro... o sigui, jo mateix! Si voleu con√®ixer d'on vinc, qui soc i cap a on van les meves aventures, aquest √©s el lloc. Aqu√≠ vos voy a contar les millors hist√≤ries: algunes del dia a dia al meu estimat camp mallorqu√≠, d'altres entre c√†meres i plat√≥s, i un bon grapat d'hist√≤ries extraordin√†ries on la imaginaci√≥ es desborda. Si m'acompanyau, descobrireu animals incre√Įbles, amics insuperables, cap√≠tols personals i una invitaci√≥ a tastar plats d'aquells fets per llepar-se'n els dits... Crec que ja sento l'oloreta de les conduzcas! Mmm, que en s√≥n de bones!

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Miquel Montoro

Libros de Ciencia y Tecnología

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com