Lluitar amb el diable: Memòries de la presó (Ciclogènesi Book 13) (Catalan Edition)

Lluitar amb el diable: Memòries de la presó (Ciclogènesi Book 13) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ngugi wa Thiong'o

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Lluitar amb el diable: Memòries de la presó (Ciclogènesi Book 13) (Catalan Edition)

"Ocupo la cel¬∑la 16 d'un bloc en qu√® hi ha divuit presos pol√≠tics m√©s. Aqu√≠ jo no tinc nom. Nom√©s soc un n√ļmero en un expedient: K6,77"
Aix√≠ comen√ßa Lluitar amb el diable, de NgŇ©gń© wa Thiong'o. L'creador cuenta com va ser condemnat a la Pres√≥ de M√†xima Seguretat de Kamń©tń©, sense judici, per haver escrit una obra de teatre de enorme √®xit en la seva llengua i per al seu poble. Tamb√© ense√Īa com decideix escriure una novel¬∑la en paper higi√®nic amagant-se de la vigil√†ncia dels seus carcellers en un intent de lluitar contra la humiliaci√≥.
NgŇ©gń© wa Thiong'o expressa el mal causat per la separaci√≥ de la seva fam√≠lia i mostra l'esperit de resist√®ncia que permet l'esperan√ßa. L'obra √©s tamb√© una reflexi√≥ sobre l'empresonament de presentes que constitueixen un s√≠mbol per a la resta com a forma de repressi√≥ i de control del poble.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Ngugi wa Thiong'o

Libros de Biografías