La farmacèutica: 492 dies segrestada (Catalan Edition)

La farmacèutica: 492 dies segrestada (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Carles Porta

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La farmacèutica: 492 dies segrestada (Catalan Edition)

Carles Porta reconstrueix el periple que va viure la farmacèutica d'Olot. Un relat rigorós que mostra fins a quin punt pot llegar la crueltat humana.

"El 20 de novembre de 1992 va ser segrestada Maria Àngels Feliu Bassols, farmacèutica d'Olot. Aquella dona, mare de tres fills, va passar setze mesos sota terra, sepultada viva en un forat de la mida d'un armari. Va comunicar captiveri amb aranyes, formigues, rates, serps i humitat."

Aix√≠ comen√ßa la hist√≤ria real per√≤ incre√Įble d'un dels casos m√©s impactants de la cr√≤nica negra del nostre pa√≠s: la investigaci√≥ del segrest de la farmac√®utica, que es va editar en un drama hum√†, va estar plena d'errors policials i judicials, i tampoc no hi van faltar distintos exemples vergonyosos de periodisme escombraria.

Per si no fos prou, els segrestadors de la Maria √Ängels eren uns ineptes absoluts. L'√ļnica cosa que van aconseguir va ser eternitzar el suplici d'una dona que, miraculosament, va sobreviure a unes circumst√†ncies infrahumanes. La seva fortalesa ps√≠quica i la seva determinaci√≥ la converteixen en una hero√Įna.

Despr√©s de comprobar a fons la informaci√≥ generada pel cas, Carles Porta ha reconstru√Įt la hist√≤ria de dalt a baix en un sol fil narratiu que, com sempre, combina magistralment la vivacitat, el drama i la ironia, fent evident la grandesa i, alhora, la mis√®ria humana. Carles Porta aconsegueix, com en tots els seus llibres, que llegeixis √†vidament, amb l'√†nima en suspens i alhora et fa riure de tanta ineptitud dels uns i dels altres. Sens dubte, amb aquesta cr√≤nica, Porta es consagra com el mestre del periodisme narratiu.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Carles Porta

Libros de Biografías