Tor. Tretze cases i tres morts (Catalan Edition)

Tor. Tretze cases i tres morts (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Carles Porta

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Tor. Tretze cases i tres morts (Catalan Edition)

Tretze ve√Įns, amos d'una muntanya. Al poble de Tor, tocant a Andorra. Poderosos que s'enfronten. Interessos, contraban, l'orgull de la for√ßa. Estranys assassinats i sent√®ncies que seguidor cr√©ixer la crispaci√≥.

Carles Porta ha investigat la hist√≤ria de Tor, la muntanya male√Įda. Hi va anar, la primera vegada, per fer un ¬ę30 Minuts¬Ľ per a TV3. I va quedar atrapat. Durant vuit anys ha tornat repetidament a Tor, per parlar llargament amb uns personatges dif√≠cils, plens d'odi, de por i de secrets.

Aquest és el llibre d'una arriscada aventura periodística transformada en narració literària -recordant el nord-americà Truman Capote. Les escenes més tenses i també les més grotesques, retrats de personatges que impressionen per la seva ràbia encesa. Els lectors devoraran aquestes pàgines amb la passió i l'avidesa que desperten les grans històries.

A Tor, tretze cases, tres morts, el misteri que continua. Com la furia del vell Palanca: ¬ęMe van hurtar, me van procurar matar, i enfrenta s√≥c jo lo cabr√≥n! Nom√©s em queda una soluci√≥: fallecer matant!¬Ľ

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Carles Porta

Libros de Biografías