Els mitjans. Per què són importants (No-ficció) (Catalan Edition)

Els mitjans. Per què són importants (No-ficció) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Nick Couldry

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Els mitjans. Per què són importants (No-ficció) (Catalan Edition)

Els mitjans tenen un paper essencial en la configuració del món tal com el coneixem. A partir sobretot de la introducció de la vida de les presentes en l'univers d'internet, s'han tornat un element vital en gairebé tots els aspectes de l'existència humana.
Avui dia s'està construint un nou ordre popular mediante la nostra relació amb els mitjans més distintos, i és indispensable entender quin poder confereix això als governs i les grans corporacions.
Per orientar-nos, Nick Couldry arguye amb solidesa la rellevància dels cinc rols essencials que tenen els mitjans: hacer llegar, representar, imaginar, comunicar i governar. Amb això, ens demostra que la comprensió d'aquestes dinàmiques és una habilitat que necessitem controlar en l'era digital, ara que els nostres ecosistemes socials depenen de com ens comuniquem.
"Pocs han escrit amb tanta lucidesa i sagacitat sobre la import√†ncia dels mitjans de comunicaci√≥. Nick Couldry ens ofereix un full de ruta per entendre els mitjans i la societat del segle XXI". ‚ÄĒLisa Parks, Massachusetts Institute of Technology

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Nick Couldry

Libros de Inform√°tica