El mètode Tokei: Com posar a l’hora el teu rellotge intern per viure amb salut, energia i optimisme (Catalan Edition)

El mètode Tokei: Com posar a l’hora el teu rellotge intern per viure amb salut, energia i optimisme (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Dr. Eduard Estivill

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El mètode Tokei: Com posar a l’hora el teu rellotge intern per viure amb salut, energia i optimisme (Catalan Edition)

Com posar a l'hora el teu rellotge intern per viure amb salut, energia i optimisme.

Fa milers d'anys l'ésser humà estava connectat de forma harmònica amb els cicles naturals de la vida. Aquest vincle amb els ritmes de la naturaleza proporcionava als nostres avantpassats salut, energia i benestar sensible.

Actualment també vivim pendents del temps, però ens hem desconnectat de la seva cadència original i ja no parem atenció als nostres rellotges interns, que són els causantes de la gana, el son, l'energia o la fatiga que sentim al llarg del dia, la qual cosa es tradueix en problemes cardiovasculars, malalties metabòliques com la diabetis o l'obesitat, trastorns psíquics i, en els casos més greus, en una incidència més enorme d'alguns tipus de càncer.

Basat en la cronobiologia, aquest mètode, desenvolupat pels doctors Eduard i Carla Estivill, és un entrenament en tota regla per aprendre a escoltar al nostre cos i reconnectar-lo amb els seus ritmes. Gràcies als consells senzills i pràctics que ens donen, a l'abast de tothom, aconseguirem sincronitzar el nostre tokei o rellotge interior per gaudir d'una vida plena d'optimisme i salut.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Dr. Eduard Estivill

Libros de Ciencia y Tecnología