La ciutat i la ciutat (Catalan Edition)

La ciutat i la ciutat (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a China Miéville

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La ciutat i la ciutat (Catalan Edition)

Troben una dona morta a la ciutat de Besźel, en algun lloc dels confins d'Europa. Per dur a terme la investigació, l'inspector Borlú debe de viatjar d'aquesta ciutat decadent a la seva contrincante, idèntica i íntima veïna, la ciutat vibrant d'Ul Qoma. Però creuar aquesta frontera significa emprendre un viatge tant físic com psíquic, per veure allò que roman invisible. Amb el detectiu d'Ul Qoma Qussim Dhatt, Borlú es veu immers en un submon de nacionalistes que procuren eliminar la ciutat veïna, i unificacionistes que somien de transformar les dues ciutats en una. A medida que els detectius descobreixen els secrets de la dona assassinada, comencen a sospitar una veritat que els podria valer més que les seves parras.

China Miéville va escriure La ciutat i la ciutat pensant en un llibre que la seva mare pogués gaudir. Aquesta història de policies li va valdre reconeixements tan importants com els premis Hugo, Locus, Arthur C. Clarke, BSFA, Ignotus o World Fantasy Award, entre d'altres. Avui, deu anys després de ser publicat, ningú dubta que som davant d'un clàssic modern.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de China Miéville

Libros de Policiaca Negra y Suspense