Tothom et recordarĂ  (crims.cat Book 42) (Catalan Edition)

Tothom et recordarĂ  (crims.cat Book 42) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Andreu MartĂ­n

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Tothom et recordarĂ  (crims.cat Book 42) (Catalan Edition)

Tan sols uns mesos després de l'atemptat gihadista de les Rambles, i quan falten pocs dies per a la celebració d'unes eleccions on està en joc la unitat del país, apareix, al port de Barcelona, entre blocs de formigó i un mar fosc esvalotat, el cos sense vida de l'inspector de la Policia Nacional Santiago Ortuño.

Unes quantes setmanes enrere, Ortuño, un inspector que va de mal borrĂ s, relegat a la Brigada d'Estrangeria, havia rebut la visita a comissaria de la fascinant cantante Leire Alfaro —de sobrenom Dorothy Gale— amb l'objectiu de sol·licitar un permĂ­s de residĂšncia per a Abduh Fayad, un lampista marroquĂ­ que treballa en el perillĂłs negoci dels germans Xaddad i amb qui ella mantĂ© una relaciĂł.

A l'instant, Ortuño caurà sota l'encís de Leire i, amb l'afany per conquerir-la, es ficarà pel mig d'una investigació antiterrorista essencial que duen a terme els Mossos d'Esquadra al barri del Raval, amb el punt de mira posat a la botiga dels Xaddad.

DesprĂ©s d'abrir la col·lecciĂł amb HistĂČria de mort (2012) i de l'Ăšxit de L'Harem del Tibidabo (2018), Andreu MartĂ­n torna a "crims.cat" amb Tothom et recordarà (2019), una histĂČria que estira els fils i l'obsessiĂł de l'creador pel mĂłn de les mĂ fies i la corrupciĂł a tots nivells a la ciutat de Barcelona.

Ara, seieu i deixeu-vos seduir per l'estil incisiu de l'creador per veure si, finalment, els personatges seran recordats o no.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Andreu MartĂ­n

Libros de Policiaca Negra y Suspense