Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (MICRO-MACRO REFERENCIES Book 19) (Catalan Edition)

Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (MICRO-MACRO REFERENCIES Book 19) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Eva Martínez Pardo

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (MICRO-MACRO REFERENCIES Book 19) (Catalan Edition)

A partir d¿una observación suggeridora sobre les emocions i el seu acompanyament educatiu, aquestes pàgines ens conviden a descobrir tot allò que els contes permeten transitar i llevar a cabo.
Tabla de materias / Tabla de contenido
Pròleg, Jaume Centelles. Vet aquí que una vegada… · T'acompanyo, jo conec el bosc. Mirallet, mirallet... És veritat el que veig? El camí de còdols et durà a casa · Els contes tradicionals. Són tan importants per als infants? Però, quins contes? Perrault, Grimm, Andersen, Disney. No són massa cruels? Cal matar sempre el dolent? El príncep debe de socorrer sempre la princesa? · Alguns dels nostres contes. La Caputxeta Vermella. Conceder espai a l'agressivitat. L'aneguet lleig. L'exclusió, la vergonya, la transformació. La Blancaneu. Quan les mares no són només bones. La Ventafocs. L'enveja i la rivalitat entre germans. Hänsel i Gretel. Dejar la llar · I conte contat…

Artículo de solapa o de contracubierta
Eva Martínez Pardo és mestra, formadora de formadors i terapeuta. És experto en educació sensible i en el treball d¿acompanyament amb contes i narracions, amb experiència en distintos àmbits: famílies, universitat, docents, presentes docentes d¿àmbit no reglat, etcétera. És coautora d¿Educació sensible i família: El viatge comença a casa(Graó). És presidenta de l'Associació Arae.
[email protected]

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Eva Martínez Pardo

Libros de Educación