Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (MICRO-MACRO REFERENCIES Book 19) (Catalan Edition)

Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (MICRO-MACRO REFERENCIES Book 19) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Eva Martínez Pardo

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (MICRO-MACRO REFERENCIES Book 19) (Catalan Edition)

A partir d¬Ņuna observaci√≥n suggeridora sobre les emocions i el seu acompanyament educatiu, aquestes p√†gines ens conviden a descobrir tot all√≤ que els contes permeten transitar i llevar a cabo.
Tabla de materias / Tabla de contenido
Pr√≤leg, Jaume Centelles. Vet aqu√≠ que una vegada‚Ķ ¬∑ T'acompanyo, jo conec el bosc. Mirallet, mirallet... √Čs veritat el que veig? El cam√≠ de c√≤dols et dur√† a casa ¬∑ Els contes tradicionals. S√≥n tan importants per als infants? Per√≤, quins contes? Perrault, Grimm, Andersen, Disney. No s√≥n massa cruels? Cal matar sempre el dolent? El pr√≠ncep debe de socorrer sempre la princesa? ¬∑ Alguns dels nostres contes. La Caputxeta Vermella. Conceder espai a l'agressivitat. L'aneguet lleig. L'exclusi√≥, la vergonya, la transformaci√≥. La Blancaneu. Quan les mares no s√≥n nom√©s bones. La Ventafocs. L'enveja i la rivalitat entre germans. H√§nsel i Gretel. Dejar la llar ¬∑ I conte contat‚Ķ

Artículo de solapa o de contracubierta
Eva Mart√≠nez Pardo √©s mestra, formadora de formadors i terapeuta. √Čs experto en educaci√≥ sensible i en el treball d¬Ņacompanyament amb contes i narracions, amb experi√®ncia en distintos √†mbits: fam√≠lies, universitat, docents, presentes docentes d¬Ņ√†mbit no reglat, etc√©tera. √Čs coautora d¬ŅEducaci√≥ sensible i fam√≠lia: El viatge comen√ßa a casa(Gra√≥). √Čs presidenta de l'Associaci√≥ Arae.
[email protected]

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Eva Martínez Pardo

Libros de Educación