Zugunruhe: Anhel de Nord (Univers) (Catalan Edition)

Zugunruhe: Anhel de Nord (Univers) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Maria FĂșlvia NicolĂ s Tolosa

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Zugunruhe: Anhel de Nord (Univers) (Catalan Edition)

Zugunruhe Ă©s molt mĂ©s que el relat d'un viatge a les regions mĂ©s fredes del mundo. És un viatge fĂ­sic, de moviment d'un punt a un altre, o d'un punt a molts punts, perĂČ tambĂ© Ă©s un viatge en el temps, cap al passat ­records de joventut, la relaciĂł de l'autora amb el seu pare, de com aquest li va comunicar la dĂšria septentrional­, i cap al present, a travĂ©s d'en Jan, el seu fill petit de disset anys, i el present viatge. Cada any tots 2 comparteixen un viatge, i cada any la FĂșlvia descobreix un nou Jan. És en aquests viatges quan la vida, potser, se sent mĂ©s viva i canviant.

Zugunruhe Ă©s la paraula alemanya (Zug: «moviment», «migració» i Unruhe: «agitació», «ansietat», «incomodidad») que descriu el comportament instintiu en els animals abans d'emigrar, especialment en les aus. Una urgĂšncia interior que les empeny a batre les ales, canviar els patrons de gana i de son i bellugar-se nerviosament fins que arriba el dia, no tienen idea per quĂš, que emprenen el vol. És aquest sentiment el que ha volgut expressar FĂșlvia NicolĂ s en el seu llibre.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Maria FĂșlvia NicolĂ s Tolosa

Libros de Literatura y FicciĂłn