Vincles ferotges. La dona singular i la ciutat (L’Altra Editorial) (Catalan Edition)

Vincles ferotges. La dona singular i la ciutat (L'Altra Editorial) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Vivian Gornick

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Vincles ferotges. La dona singular i la ciutat (L'Altra Editorial) (Catalan Edition)

Vivian Gornick és una de les veus més lúcides de la crítica i l'assaig contemporani i una de les memorialistes més commovedores dels nostres temps. En aquest volum apleguem els seus 2 esplèndids llibres de memòries. Vincles ferotges, publicat l'any 1987, és un dels testimonis més coratjosos i inspiradors sobre els lligams familiars que s'hagin escrit mai, construït desde converses, records i discussions entre Gornick i la seva mare mentre passegen per Nova York, que també té un paper importantíssim en tot el llibre. Gairebé trenta anys més tard, l'any 2015, retrobem Gornick a La dona singular i la ciutat, una oda a l'amistat, a l'amor i a la vida urbana teixida a la forma d'un collage narratiu que inclou converses sobre les relacions humanes, reflexions sobre feminisme i el fet de ser dona, soltera i sense fills, i sobre l'evolució de l'amistat al llarg dels segles.

Aquests 2 llibres ens descobreixen la veu insuperable, sensible, crítica, vulnerable, tenaç, desacomplexada i ferotgement independent d'una dona, Vivian Gornick, que al llarg de la vida ha viscut i ha confrontat els seus conflictes en una recerca única i innegociable: el descobriment i la consciència d'ella mateixa.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Vivian Gornick

Libros de Infantil y Juvenil

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com