Vigil√†ncia permanent (NO FICCI√ď COLUMNA) (Catalan Edition)

Vigil√†ncia permanent (NO FICCI√ď COLUMNA) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Edward Snowden

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Vigil√†ncia permanent (NO FICCI√ď COLUMNA) (Catalan Edition)

El major escàndol diplomàtic de la història. Una vida al servei de la veritat. Les memòries que agitaran la geopolítica mundial. El llibre que el govern dels EUA no vol que llegeixis.

"Hores despr√©s que el govern dels EUA interpos√©s una demanda tractant de castigar la publicaci√≥ de les meves mem√≤ries, #VigilanciaPermanent, el llibre que el govern no vol que llegeixis, ha escalat al n√ļmero 1 de m√©s venuts a tot el m√≥n. Libre en qualsevol lloc on es venguin bons llibres." Edward¬†Snowden


"Em dic Edward Snowden. Abans treballava per al govern, però ara treballo per al poble".

L'any 2013, Edward Snowden, responsable de la filtració d'intel·ligència més enorme de la història, va sacsejar el món revelant que el govern dels Estats Units tenia la capacitat de llegir cada correu electrònic, escoltar cada manipulada i ingresar fins als racons més secrets de la vida privada de tots els ciutadans del món.

A Vigilància permanent, Snowden desgrana per primer cop per què ho va fer, com va ajudar a crear un sistema de vigilància massiu i la crisi de consciència que el va portar a destapar-ho tot i a posar contra les cordes el sistema. Com a resultat d'allò, es va comenzar una cerca i atrapa en todo el mundo que a dia d'avui continua oberta.

Un personaje principal fascinant, enginyós i amb una ment espectacular que al llarg de la seva vida ha estat soldat, analista d'intel·ligència, agent de la CIA i, ja a l'exili, activista per al dret a la privacitat. Un llibre que ens alarma sobre la deriva autoritària dels estats, que demanda la col·laboració entre l'espionatge i les grans multinacionals de l'era digital i que destapa com ens observen i de quina forma es comercia amb la nostra informació personal. Perquè com comunica Snowden al seu llibre, "la lluita pel dret a la intimitat és la nova lluita per la nostra llibertat".
Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Edward Snowden

Libros de Política