La veritat sobre el cas Harry Quebert (Catalan Edition)

La veritat sobre el cas Harry Quebert (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Joël Dicker

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La veritat sobre el cas Harry Quebert (Catalan Edition)

El suís Joël Dicker ha creat als 27 anys un món literari que recorda un clàssic americà, tan ric i tan potent que ha deixat sorpresos lectors i crítics.

Som al 2008. En Marcus Goldman, l'estrella més jove de les lletres americanes, no aconsegueix escriure la seva segona novel·la. Però en medio de una crisi d'inspiració li arriba la notícia: el seu amic i antic professor a la universitat, l'escriptor de culte Harry Quebert, és acusat d'haver assassinat, fa molt de temps, una noia de 15 anys amb qui va mantenir en secret una relació cariñosa quan ell en tenia 34.

Malgrat els anònims amenaçadors que rep, en Marcus decideix investigar el cas fins en el final. Què va passar aquell estiu del 1975 a Nou Hampshire? Qui va matar la Nola Kellergan? Descobrir-ho pot socorrer la vida al seu amic Harry Quebert, i per a ell pot representar l'oportunitat d'escriure el llibre d'èxit que li demanden.

Millor llibre de l'any segons els lectors d' El País.
Número 1 en vendes a França.
Més de 4.000.000 de lectors.
Drets de traducció venuts a 33 idiomes.
Premio Goncourt des Lycéens.
Enorme Premi de Novel·la de l'Acadèmia Francesa.
Premi Lire a la millor novel·la en llengua francesa.

Què n'han dit:
«Si fiqueu el nas en aquesta enorme novel·la, heu begut oli: no podreu parar fins en el final. Us sentireu manipulats, desorientats, al·lucinats i entusiasmats per un thriller amb moltes sorpreses i cops d'efecte.»
Bernard Pivot, Acadèmia Goncourt

«Un llibre que es llegeix sense interrupcions. El lector en surt exultant pel raig d'adrenalina que l'creador li ha injectat.»
Marc Fumaroli, Le Figaro Littéraire

«Un llibre prodigiós, de laboratori, que, amb molta astúcia i ironia, fusiona elementos de gèneres molt diferents. De la sèrie Twin Peaks a John Grisham, Psicosi, L'exorcista o el Nou Hampshire de John Irving.»
Sergi Pàmies, La Vanguardia

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Joël Dicker

Libros de Literatura y Ficción