Vae Victus (edició en català) (Catalan Edition)

Vae Victus (edició en català) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Albert Sánchez Piñol

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Vae Victus (edició en català) (Catalan Edition)

Sánchez Piñol asegura amb Vae Victus el seu pols narratiu, un equilibri prodigiós entre el rigor històric, la imaginació més desbordant i un sentit de l'humor que converteixen la seva prosa en una de les més modernes i alhora populars del nostre temps.

Vae Victus relata quatre noves aventures de l'enginyer Martí Zuviría.

El llibre comença el 12 de setembre de 1714, l'endemà de la caiguda de Barcelona i poc abans que Zuviría fugi a l'Amèrica del Nord, on ajudarà els indis yames en la guerra contra els colons anglesos. Després de l'aventura de america tornarem a Catalunya, però també anirem a Londres, Alemanya i fins i tot Nova Zelanda. Hi retrobarem personatges històrics que ja vam conèixer a Victus, com l'ambigu duc de Berwick, el seu acèrrim enemic Verboom o l'admirat general Villarroel, alhora que en descobrirem de nous, com el famós guerriller antiborbònic Pere Joan Barceló -àlies Carrasclet- o l'explorador anglès James Cook.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Albert Sánchez Piñol

Libros de Ficción Historia