Una promesa a la fi del món (Núvol blanc 4) (Catalan Edition)

Una promesa a la fi del món (Núvol blanc 4) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Sarah Lark

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Una promesa a la fi del món (Núvol blanc 4) (Catalan Edition)

"Una promesa a la fi del món continua la història dun dels personatges de la inoblidable Trilogia del Núvol Blanc, lexòtica saga familiar ambientada a Nova Zelanda amb què lescriptora alemanya Sarah Lark ha captivat vuit milions de lectors arreu del món.

Iran,durant la Segona Guerra Mundial. LHelena i la Luzyna, dues germanes poloneses, sobreviuen en un camp de refugiats a lespera de ser recollocades a Nova Zelanda. LHelena té esperances de ser un dels nens seleccionats, però al vaixell que els debe de dur cap a lanova vida només hi ha espai per a la seva germana. Tanmateix, el matí en què la Luzyna ha dembarcar, lHelena la suplanta i sen va, abandonant-la. Una vegada a Nova Zelanda, procura eludir la culpa i crear una nova vida amb en James McKenzie, el jove pilot de les forces aliades que torna a casa Però ¿li permetran les ombres del seu passat començar de zero en una nova pàtria?"

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Sarah Lark

Libros de Acción y aventura