Ula i Hop juguen a futbol (Ula i Hop) (Catalan Edition)

Ula i Hop juguen a futbol (Ula i Hop) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Eric Lilliput

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Ula i Hop juguen a futbol (Ula i Hop) (Catalan Edition)

ATENCIÓ!
A totes les cases hi ha éssers diminuts...

«Ula i Hop», la sèrie per primers lectors que enamorarà als teus fills i aconseguirà que s'enganxin a la lectura.

L'Ula i el Hop son 2 éssers diminuts que viuen amagats a casa del Dani, un nen de 9 anys. No están sols, viuen amb els seus germans: la presumida de la Farigola, l'intel·ligent Clip i l'enèrgic Borrissol. A tots ells els encanta la naturaleza i gaudeixen de l'amistat, però també es fiquen en embolics molt divertits i viuen emocionants aventures.

A Ula i Hop juguen a futbol, els éssers diminuts observen al Dani com juga. Sembla que li gusta, però tenen molts dubtes: per què es juga amb els peus? Qui guanyarà el partit? I, sobretot, són compatibles el formatge i l'esport?

Aquests germans diminuts també volen jugar!

_________________

Els éssers diminuts són personatges molt petits que viuen gigantes aventures en un món de grans, igual que qualsevol nen. Les seves històries tenen un llenguatge escrit i visual perfecte per capturar l'atenció dels primer lectors i, a més, es divideixen en capítols de l'extensió idònia per llegir una aventura independent cada nit.

La col·lecció «Ula i Hop» aposta per la diversitat, suprime les barreres de gènere i incentiva valors universals com l'amistat, la família, la convivència, el treball en equip i el tenir cura del medi ambient, entre d'altres.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Eric Lilliput

Libros de Infantil y Juvenil