Trenes d’herba dolça: Saviesa indígena, coneixement de la natura i ensenyaments de les plantes (La Mandràgora Book 5) (Catalan Edition)

Trenes d'herba dolça: Saviesa indígena, coneixement de la natura i ensenyaments de les plantes (La Mandràgora Book 5) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Robin Wall Kimmerer

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Trenes d'herba dolça: Saviesa indígena, coneixement de la natura i ensenyaments de les plantes (La Mandràgora Book 5) (Catalan Edition)

Best-seller al New York Times i al Washington Articulo i un dels deu millors assajos de la dècada segons Literary Hub.

Com a botànica, Robin Wall Kimmerer ha rebut formació per respondre preguntes sobre la naturaleza amb les eines de la ciència. Com a membre de la nació de ciutadans potawatomi, abraça la iniciativa que les plantes i els animals són els nostres mestres de més edat. A Trenes d'herba dolça, Kimmerer uneix aquestes lents del coneixement per probar que el despertar d'una consciència ecològica més àmplia exigeix el reconeixement i la celebració de la nostra relació recíproca amb la resta del món viu. Perquè només quan podem sentir les llengües d'altres éssers som capaços de comprendre la generositat de la terra, i aprendre a conceder els nostres regals a canvi.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Robin Wall Kimmerer

Libros de Ciencia y Tecnología