Tot Mafalda: Edició definitiva (Catalan Edition)

Tot Mafalda: Edició definitiva (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Quino

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Tot Mafalda: Edició definitiva (Catalan Edition)

Tot Mafalda: l'edició monumental y determinante de totes les vinyetes de Mafalda

«Mafalda es una heroïna dels nostres temps.»
Umberto Eco

Quino es va passar molts anys demostrant que els nens són els depositaris de l'autèntica saviesa.

La part dolenta és que, a medida que creixen, van perdent el seny, obliden a l'escola el que sabien quan van néixer, es casen sense amor, treballen per diners, es raspallen les dents, es tallen les ungles... i, en el final -ja convertits en adults miserables- no s'ofeguen en un got d'aigua, sinó en un plat de sopa.

Aquesta edició determinante de Tot Mafalda inclou tots i cadascun dels dibuixos que el seu excelente constructor, Quino, va fer dels seus personatges, incloent material inèdit.

Adonar-se de tot això en todos y cada llibre de Quino és el més semblant a la felicitat: la quinoterapia.

La crítica ha dit...
«Amb tots vostès, la filòsofa amb llacet amb la que han crescut varies generacions, [...] la Greta Thungerg de la historieta. [...] Pel seu esperit contestatari, humor afilat i costumisme amb movimientos de complicitat progres, Mafalda mai passarà de tendencia. [...] Quino es va guanyar la immortalitat i els amats de les seves vinyetes una heroïna per tots els públics. Una que, a la que et descuides, et deixar anar el pla filosòfic: Què t’agradaria ser si estiguessis viu?»
El Planeta

«Mafalda, una niña que, a aquestes altures, ja hauria de ser Patrimoni de la Humanitat.»
El País

«No té cap importància el que jo penso sobre Mafalda. Lo important és el que Mafalda pensa de mi.»
Julio Cortázar

«Crec que, junt amb El Eternauta, Mafalda és la historieta més influent. És una icona argentina com l’alfajor, Fangio, Gardel o l’Obelisc. Mafalda està en el subconscient argentí.»
Liniers

«Afortunadament, no em puc imaginar a Mafalda sinó com la niña entretenida que va ser, és i serà sempre. Els personatges d’historieta tenen aquest privilegi (enarborat per Peter Pan) de no envellir.»
Roberto Fontanarrosa

«Mafalda és, diguem-ho ja d’una vegada, més humana que molts éssers humans.»
Román Gubern

«M’gusta molt. [...] La primera vegada que vaig llegir alguna cosa de Mafalda vaig meditar que m’agradava més que Charlie Brown, que és menys desarrollada i més propera.»
Julia Goytisolo

«A casa tenim a Mafalda i la gaudim d’una forma particular, perquè la meva dona, Maber Karr, que és argentina, ens la llegeix en veu alta atorgant a cada gir tota la seva intencionalitat, aquella musicalitat de l’idioma.»
Fernando Rey

«Em sembla una meravella, d’un enginy, una gràcia, una tendresa sorprenents. El que més m’gusta és la intenció, però és que el dibuix és deliciós: quan Mafalda, sorpresa, es queda amb la boca oberta i els ullets rodons...»
Analia Gadé

«Llegeixo Mafalda gairebé sempre i m’gusta molt. La trobo enginyosíssima i plena de sentit.»
Alfonso Marsillach

«Com a personatge, el trobo molt bonic, perquè es profund i al mateix temps molt fácil i habitual. Com a dibuix, el que més m’gusta és la síntesis aconseguida entre màxima senzillesa i màxima expressivitat. Res sobra i res falta.»
Cesc

«Mafalda trenca clixés i ofereix unes característiques en consonància amb la sensibilitat contemporània, sensibilitat nascuda de la crisis de la pedagogia clásico, de l’emergència de noves formes col·lectives y también individuals de queja juvenil i de la errada de la concepció autoritària de l’estat pare.»
Román Gubern

«Em sembla una niña molt repipi, però m’encanten les coses que diu. Crec que es “progre” i entretenida.»
Massiel

«A mi els que em cauen bé són els pares, perquè soportar a una niña tan repipi com aquesta té el seu mèrit.»
Man

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Quino

Libros de Cómic y Manga