Les teves zones errònies (LABUTXACA) (Catalan Edition)

Les teves zones errònies (LABUTXACA) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Wayne W. Dyer

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Les teves zones errònies (LABUTXACA) (Catalan Edition)

Tens la sensació que el dia a dia et sobrepasa? Et sents aclaparat pel sentiment de culpa? Estàs profundament preocupat i paralitzat perquè no trobes la forma de deslliurar-te de tots els compromisos que has anat adquirint al llarg dels anys? Si creus que estàs perdent el control de les teves emocions, i ets d'aquells que passa més temps preocupat pel què pensaran els altres que lluitant per aconseguir tot allò que vols i necessites per ser feliç, no tinguis cap dubte que tens "zones errònies".

A Les teves zones errònies, l'obra més llegida i reconeguda dins del seu gènere, hi trobaràs tots els elements necessaris per detectar aquestes zones en tu mateix, entender què signifiquen i poder-hi trobar solucions. Acceptar que la causa del teu malestar es troba dins teu és el primer pas per posar-hi remei. No pots tancar-te la porta a la possibilitat de ser feliç. 

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Wayne W. Dyer

Libros de Salud