Les tenebres i l’alba (Catalan Edition)

Les tenebres i l'alba (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Ken Follett

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Les tenebres i l'alba (Catalan Edition)

LA PREQÜELA DE L'ÈXIT MUNDIAL ELS PILARS DE LA TERRA.

Trenta anys després de la publicació de la seva obra mestra, Ken Follett embarca el lector en un viatge èpic que acabarà on comencen Els pilars de la Terra.

Any 997, finals de l'edat fosca. Anglaterra s'enfronta als atacs dels gal·lesos per l'oest i dels vikings per l'est. Aquells qui ostenten una mica de poder l'exerceixen amb contundència i, sovint, entren en conflicte amb el rei mateix.

En aquests temps turbulents, tres parras s'entrecreuen: el jove constructor de vaixells, l'Edgar, a punt d'escapolir-se amb la dona que cree, descobreix que el seu futur serà molt diferent del que havia imaginat quan la seva llar és atacada pels vikings, la Ragna, la filla rebel d'un noble normand, acompanya el seu marit a una nova terra a l'altre costat del mar, i l'Aldred, un monjo idealista, somiatransformar la seva humil abadia en un centre de saviesa que tota Europa admiri. Tots tres es veuran abocats a un perillós enfrontament amb el despietat bisbe Wynstan, decidit a augmentar el seu poder costi el que costi.

El enorme mestre de la narrativa d'acció i suspens ens transporta a l'ocàs d'una època beligerante i despiadado i al començament d'una nova era en un monumental i emocionant relat d'ambició i rivalitat, naixement i mort, amor i odi.

Sobre la saga Els pilars de la Terra han dit:
«Follett és un mestre.»
The Washington Articulo

«Fantàstic des de tots els punts de vista.»
El Planeta

«Una obra que resalta com un triomf de l'esforç i de la professionalitat.»
The Guardian

«No hi ha racó sense sorpresa ni pàgina aburrida.»
Què llegir

«Continuo envejant com el primer dia la capacitat de Follett per entretenir. Les seves trames funcionen semprei et manté enganxat a cada pàgina.»
Juan Gómez Jurado, ABC

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Ken Follett

Libros de Literatura y Ficción