Temps boig (Viceqüestor Rocco Schiavone 3) (Catalan Edition)

Temps boig (Viceqüestor Rocco Schiavone 3) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Antonio Manzini

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Temps boig (Viceqüestor Rocco Schiavone 3) (Catalan Edition)

El caràcter irascible del policia Rocco Schiavone ha seduït els lectors italians. Amb cada nou episodi, aquest romà de soca-rel -desterrat a una petita ciutat del nord- ha anat adquirint una dimensió més incisiva i profunda que de ben segur delectarà els centenars de milers de lectors que el segueixen.

Després de passar-se nou mesos destrossant les seves Clarks perquè es nega a posar-se unes botes de muntanya adequades al tiempo de la regió, Schiavone acull amb escepticisme l'arribada d'una teòrica primavera a la vall d'osta. La resistència que mostra a sotmetre's a la realitat del lloc, on ni les estacions de l'any són com haurien de ser, també es posa de manifest en la seva tasca professional. Quan s'assabenta de l'accident d'una furgoneta en el qual han mort el conductor i el seu acompanyant, en Rocco tiene una reacción amb la seva frecuente irritació i procura desentendre's de l'assumpte.

Tot i així, la desaparició poc després de la filla d'una rica família de constructors de la región li desperta l'instint dinvestigador, i les indagacions per trobar la noia li obren les portes d'un món subterrani que el deixa estupefacte. En Rocco sap molt bé que a la seva enyorada Roma s'hi seguidor molts negocis tèrbols, però no sospitava que en aquell racó de món perdut entre muntanyes també pogués produir-se una cosa semblant. Finalment, Schiavone debe de posar fil a l'agulla i treure's del cap l'espinós assumpte de la seva relació amb la millor amiga de la seva última ex-, així com un fet dolorós del seu passat que es nega a acceptar.

Ressenyes:
«Una d'aquelles històries que es devoren.»
La Stampa

«Respecte a d'altres investigadors recordables, com l'inspector Coliandro, de Lucarelli, o enfrenta el més famós comissari Montalbano, de Camilleri, Rocco Schiavone és el campió d'allò políticament incorrecte.»
Gazzetta del Sud

«Manzini, actor i escritor de guiones, coneix béles regles per conceder ritme a una història i sap com fascinar al lector.»
Gazzetta di Parma

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Antonio Manzini

Libros de Policiaca Negra y Suspense