Sobretot no facis mal (Catalan Edition)

Sobretot no facis mal (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Henry Marsh

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Sobretot no facis mal (Catalan Edition)

Un llibre que ha commogut i captivat a la crítica i al públic.

Henry Marsh l'eminent neurocirurgià de la Enorme Bretanya, ha volgut exposar als ulls del món l'essència d'una de les especialitats mèdiques més difícils, delicades i fascinants que existeixen.

El resultat és aquest volum, que ha captivat i commogut tant els crítics més exigents com tota mena de lectors, i que poc temps després de divulgar-se es va enfilar al capdamunt de les llistes de llibres més venuts del Sunday Times i el New York Times. Escollit «Millor Llibre de l'Any» pel Financial Times i The Economist, va obtenir els premis PEN Ackerley i South Bank Sky Arts i va ser finalista del Costa Book Award, el Guardian First Book Award i el Samuel Johnson de no-ficció.

Al comandament d'un microscopi ultrapotent i d'un catèter d'alta precisió, el doctor Marsh s'obre camí per entremig del cervell. De la seva perícia i el seu pols sovint depèn que un pacient recuperi la visió o acabi en una cadira de rodes. Alguns dies salva parras, però també hi ha jornades nefastes en què un petit fallo o una cadena d'infortunis seguidor que se senti l'ésser més desgraciat de la Terra.

Molt més proper a una confessió personal que a una autobiografia complaent amb l'creador, aquest llibre -el títol del qual s'inspira en el jurament hipocràtic- representa una autèntica mostra de valentia i honestedat intel·lectual, un relat vibrant i lluminós que arriba a remoure els nostres sentiments més profunds i eixampla el nostre llindar de saviesa i compassió

La crítica ha dit...
«Un llibre deliciós, impactant, molt ben escrit i molt necessari.»
Carles Capdevila

«La neurociència ha trobat el seu Boswell en Henry Marsh. Dolorosament honest sobre els errors que poden "destrossar" un cervell, sintonitzat d'una forma exquisida amb el vincle tens i efímer entre metge i pacient, irritable fins a la hilaritat davant la gestió hospitalària, Marsh ens submergeix en l'art més bien difícil de la medicina i ens infon ànims. Una fita extraordinària.»
Ian McEwan

«Increïblement absorbent [...]. Una visió tan franca que resulta fascinant i sorprenent.»
Bill Bryson

«El doctor Marsh mira la seva vocació d'una forma íntima, compassiva i, a vegades, aterridora.»
Michiko Kakutani, The New York Times

«Sobretot no facis mal és un conjunt d'elegants reflexions en el final d'una llarga carrera. Algunes de les històries són prou emotives per dur-nos fins a les llàgrimes. En el fons, aquest és un llibre sobre la saviesa i l'experiència.»
The Telegraph

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Henry Marsh

Libros de Ciencia y Tecnología