Les set caixes (El fil d’Ariadna Book 77) (Catalan Edition)

Les set caixes (El fil d'Ariadna Book 77) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Dory Sontheimer

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Les set caixes (El fil d'Ariadna Book 77) (Catalan Edition)

Un testimoni únic sobre l'exili, la deportació i l'Holocaust

L'autora d'aquest llibre va néixer a Barcelona i va ser educada com a catòlica en l'apostòlica i romana Espanya de Franco. Després de fallecer la seva mare, Dory Sontheimer descobreix, en un armari de casa seva, equipo caixes amb fotografies, cartes, passaports i altres documents que li revelen la identitat jueva i la dramàtica història de la seva família, víctima de la persecució i matança de jueus perpetrada pel règim nazi.

Aquesta revelació ha suposat un abans i un després en la vida de la Dory que, enfrenta avui, segueix viatjant arreu del món per llenar la investigació sobre un passat que havia quedat sepultat.

Sense floritures retòriques i amb una lluminosa sinceritat, Dory Sontheimer ha escrit un relat que documenta la vida dels jueus refugiats a Espanya i aconsegueix que la seva família retrobi una identitat negada i els distintos membres es descobreixin a si mateixos amb una emoció intensíssima que el lector comparteix fins a l'última paraula.

"Imagineu-vos què ha representat per a Dory descobrir a pedaços l'espant que va envoltar la seva família. Imagineu-vos-ho, i si no us emocioneu és que no sou d'aquest món." (Eduardo Martín de Pozuelo, al Pròleg)

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Dory Sontheimer

Libros de Historia

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com