El secret de Vesalius (Clàssica) (Catalan Edition)

El secret de Vesalius (Clàssica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jordi Llobregat

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El secret de Vesalius (Clàssica) (Catalan Edition)

Barcelona, maig del 1888. Al cap de pocs dies d'abrir-se la primera Exposició Universal del país, apareixen els cossos horriblement mutilats de diverses noies. Les seves ferides recorden una antiga maledicció de la ciutat oblidada durant molt de temps.

En Daniel Amat, jove professor resident a Oxford, rep la not√≠cia que el seu pare ha mort, fet que l'ordena a tornar a Barcelona despr√©s d'anys d'abs√®ncia. A partir d'aquest moment, es veur√† arrossegat a la persecuci√≥ d'un despietat assass√≠ mentre s'enfronta a les conseq√ľ√®ncies del seu propi passat.

En Bernat Fleixa, reporter del Correo de Barcelona, l'√ļnic inter√®s del qual √©s aconseguir una not√≠cia que el faci fam√≥s,i en Pau Gilbert, un enigm√†tic estudiant de medicina que esconde un inesperat secret, s'uniran a l'Amat a la recerca d'un antic manuscrit anat√≤mic que pot canviar la hist√≤ria del coneixement i que resulta ser el primordial objectiu de l'assass√≠.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

M√°s Libros de Jordi Llobregat

Libros de Ficción Historia