El secret de Vesalius (Clàssica) (Catalan Edition)

El secret de Vesalius (Clàssica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jordi Llobregat

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El secret de Vesalius (Clàssica) (Catalan Edition)

Barcelona, maig del 1888. Al cap de pocs dies d'abrir-se la primera Exposició Universal del país, apareixen els cossos horriblement mutilats de diverses noies. Les seves ferides recorden una antiga maledicció de la ciutat oblidada durant molt de temps.

En Daniel Amat, jove professor resident a Oxford, rep la notícia que el seu pare ha mort, fet que l'ordena a tornar a Barcelona després d'anys d'absència. A partir d'aquest moment, es veurà arrossegat a la persecució d'un despietat assassí mentre s'enfronta a les conseqüències del seu propi passat.

En Bernat Fleixa, reporter del Correo de Barcelona, l'únic interès del qual és aconseguir una notícia que el faci famós,i en Pau Gilbert, un enigmàtic estudiant de medicina que esconde un inesperat secret, s'uniran a l'Amat a la recerca d'un antic manuscrit anatòmic que pot canviar la història del coneixement i que resulta ser el primordial objectiu de l'assassí.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Jordi Llobregat

Libros de Ficción Historia