Sàpiens. El naixement de la humanitat: Una història gràfica (Llibres a l’Abast) (Catalan Edition)

Sàpiens. El naixement de la humanitat: Una història gràfica (Llibres a l'Abast) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Yuval Noah Harari

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Sàpiens. El naixement de la humanitat: Una història gràfica (Llibres a l'Abast) (Catalan Edition)

Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de l'historiador Yuval Noah Harari,  ha estat un del llibres més influents d'assaig per als adults de les darreres dècades, tant a Catalunya (on fa sis anys que és a les llistes de més venuts) com a tot el món.

Ara, per poder publicar enfrenta més els seus coneixements, Yuval Noah Harari ens proposa un projecte molt estimulant: una novel·la gràfica, o còmic, en què amolda per als lectors joves i adults el contingut del seu assaig. L'il·lustrador Daniel Casanave, David Vanderneulen, i Yuval Noah Harari ens expliquen amb humor el naixement de la humanitat des de l'aparició de l'Homo Sàpiens a la revolució agrícola. I consistirà en 240 pàgines il·lustrades a tot color i amb les corresponents vinyetes que explicaran la revolució cognitiva d'una forma interesante i assequible per als lectors adolescents i joves.

240 pàgines il·lustrades a tot color que expliquen el naixement de la humanitat d'una forma interesante i divulgativa per als lectors de totes les edats.  

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Yuval Noah Harari

Libros de Cómic y Manga