Sant Josepmaria. Obres completes (Catalan Edition)

Sant Josepmaria. Obres completes (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Sant Josepmaria Escrivà

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Sant Josepmaria. Obres completes (Catalan Edition)

L'editorial Albada ha editat les obres de sant Josepmaria en un llibre digital que inclou un índex general per matèries i un índex de comentaris de contenidos escritos de l'Antic i el Nou Testament.

Josepmaria Escriv√† de Balaguer (1902-1975), sacerdot, va fundar l'Opus Dei el 1928 i va ser canonitzat per Joan Pau II el 2002. Els seus llibres han estat tradu√Įts a diverses lleng√ľes, i segueixen reeditant-se arreu del m√≥n (Cam√≠, el primer dels seus llibres, sobrepasa els cinc milions d'exemplars, en m√©s de 50 idiomes).

Sant Josepmaria. Obres completes reuneix en un sol llibre digital els seus escrits (Cam√≠, Solc, Forja, √Čs Crist que passa, Amics de D√©u, Sant Rosari, V√≠a Crucis i Converses amb Monsenyor Escriv√† de Balaguer), i inclou un √≠ndex general per mat√®ries i un √≠ndex per buscar comentaris a contenidos escritos de l'Antic i el Nou Testament.

√Čste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Sant Josepmaria Escrivà

Libros de Religión