La Sagrada FamĂ­lia: El paradĂ­s terrenal de GaudĂ­ (Catalan Edition)

La Sagrada FamĂ­lia: El paradĂ­s terrenal de GaudĂ­ (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Gijs van Hensbergen

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La Sagrada FamĂ­lia: El paradĂ­s terrenal de GaudĂ­ (Catalan Edition)

Una reconstrucciĂł audaç de la biografia d'un edifici icĂČnic, de ben segur el mĂ©s representatiu de Barcelona, i de l'home que li va conceder vida.

Antoni GaudĂ­ Ă©s un dels arquitectes mĂ©s influents del segle passat. Estimat i infamat alhora, podrĂ­em dir que la seva obra es troba entre les que han patit pitjors interpretacions en la histĂČria recent: mentre que alguns -per exemple Pablo Picasso o George Orwell- li dedicaven adjectius horribles, altres quedaven cegats per la bellesa de les seves creacions, incapaços d'anar mĂ©s enllĂ  de l'indiscutible atractiu de les seves façanes.

Intel·ligent i desmitificador, aquest llibre pretĂ©n fer justĂ­cia amb la que Ă©s, sens dubte, la seva obra mestra, a la qual GaudĂ­ va dedicar la major part de la seva vida. Inspirada per un arquitecte tan excelente com contradictori, capaç d'aplegar la inventiva mĂ©s autĂšntica i revolucionĂ ria amb la senzillesa de l'art habitual, La Sagrada FamĂ­lia Ă©s un excel·lent treball de divulgaciĂł histĂČrica que ens parla de l'aventura de crear un temple en ple segle XX, de forma artesanal, en una ciutat asolada per diverses revoltes socials i anticlericals, i amb el mecenatge gairebĂ© exclusiu de feligresos de classe humil.

Ressenyes a l'obra de Gijs van Hensbergen Antoni GaudĂ­:
«El seu estudi sobre Gaudí és una fita, atÚs que és el més complet, ambiciós i documentat dels publicats fins ara.»
El Cultural

«Gijs van Hensbergen ha escrit una biografia sobre Gaudí enormement estimulant.»
The New York Times

«Van Hensbergen ha fet una biografia brillant, documentada meticulosament, organitzada amb elegĂ ncia, fluĂŻdesa i claredat. Un fragment revelador d'histĂČria popular.»
Chicago Tribune

«Meticulosa, apassionada i fascinant. El relat d'un geni solitari: inspirat, impredictible, inoblidable.»
The Observer

«Un llibre que reluce per laseva inteligÚncia.»
San Francisco Chronicle

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Gijs van Hensbergen

Libros de Arquitectura