La Sagrada Família: El paradís terrenal de Gaudí (Catalan Edition)

La Sagrada Família: El paradís terrenal de Gaudí (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Gijs van Hensbergen

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

La Sagrada Família: El paradís terrenal de Gaudí (Catalan Edition)

Una reconstrucció audaç de la biografia d'un edifici icònic, de ben segur el més representatiu de Barcelona, i de l'home que li va conceder vida.

Antoni Gaudí és un dels arquitectes més influents del segle passat. Estimat i infamat alhora, podríem dir que la seva obra es troba entre les que han patit pitjors interpretacions en la història recent: mentre que alguns -per exemple Pablo Picasso o George Orwell- li dedicaven adjectius horribles, altres quedaven cegats per la bellesa de les seves creacions, incapaços d'anar més enllà de l'indiscutible atractiu de les seves façanes.

Intel·ligent i desmitificador, aquest llibre pretén fer justícia amb la que és, sens dubte, la seva obra mestra, a la qual Gaudí va dedicar la major part de la seva vida. Inspirada per un arquitecte tan excelente com contradictori, capaç d'aplegar la inventiva més autèntica i revolucionària amb la senzillesa de l'art habitual, La Sagrada Família és un excel·lent treball de divulgació històrica que ens parla de l'aventura de crear un temple en ple segle XX, de forma artesanal, en una ciutat asolada per diverses revoltes socials i anticlericals, i amb el mecenatge gairebé exclusiu de feligresos de classe humil.

Ressenyes a l'obra de Gijs van Hensbergen Antoni Gaudí:
«El seu estudi sobre Gaudí és una fita, atès que és el més complet, ambiciós i documentat dels publicats fins ara.»
El Cultural

«Gijs van Hensbergen ha escrit una biografia sobre Gaudí enormement estimulant.»
The New York Times

«Van Hensbergen ha fet una biografia brillant, documentada meticulosament, organitzada amb elegància, fluïdesa i claredat. Un fragment revelador d'història popular.»
Chicago Tribune

«Meticulosa, apassionada i fascinant. El relat d'un geni solitari: inspirat, impredictible, inoblidable.»
The Observer

«Un llibre que reluce per laseva inteligència.»
San Francisco Chronicle

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Gijs van Hensbergen

Libros de Arquitectura