Quina nit: El disc que va canviar les nostres vides (Catalan Edition)

Quina nit: El disc que va canviar les nostres vides (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Pep Sala

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Quina nit: El disc que va canviar les nostres vides (Catalan Edition)

En motiu del 30è aniversari de la publicació del mític disc «Quina nit», els Sau ens expliquen totes les anècdotes, curiositats de concerts inoblidables i moments inigualables.

Un dels grups pioners del rock català i de més èxit dels anys 90, deu discos i un munt de cançons que han aconseguit llegar fins els nostres dies.

Quina nit és el disc que catapulta Sau a l'èxit al 1990. ha venut més de cien.000 còpies i te un himne, El Boig per tu, la cançó més radiada de la història del nostre país.

En el 30è aniversari de la seva publicació, la banda SAU30 ho festeja amb el seu públic amb un concert "Quina nit, Quina lluna, que s'emetrà a TV3 al desembre, una da un giro que comença al gener i un llibre on Pep Salón i en Joan Capdevila, ens expliquen què va passar durant la creació, enregistrament, promoció i da un giro d'aquest disc únic. Un munt d'anècdotes i curiositats, que ens transportaran als 90, a concerts inoblidables i moments inigualables. Un llibre per rememorar Sau, les seves cançons i rememorar-nos a nosaltres.

Pep Salón és un dels músics més influents de la música catalana. Pianista, guitarrista, compositor, arranjador, lletrista i productor, a Sau, Pep Salón & La Banda del Bar i en solitari.

Ha col·laborat amb artistes d'arreu del món com Robbie Robertson, Jackson Browne, Steve Hogarth, Kathy Chiavolla, Joan Manel Serrat, Luz Casal, Josep Carreras, Sergio Dalma, Shakira, Dyango.

Joan Capdevila, considerat el tercer Sau, va ser colletrista, manager i cofundador de la banda.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Pep Sala

Libros de Biografías