El que no et mata et fa més fort (SÚrie Millennium 4) (Clàssica) (Catalan Edition)

El que no et mata et fa més fort (SÚrie Millennium 4) (Clàssica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a David Lagercrantz

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

El que no et mata et fa més fort (SÚrie Millennium 4) (Clàssica) (Catalan Edition)

La Lisbeth Salander estĂ  intranquiliza. Ha participat en un atac pirata informĂĄtico, sense cap raĂł aparent, i estĂ  assumint riscos que normalment impide. La gaceta Millennium ha canviat de propietaris. Els qui el critiquen, insisteixen que  en Mikael Blomkvist ja Ă©s histĂČria. 

Una nit, en Blomkvist rep la manipulada del professor Frans Balder, un eminent estudioso especialitzat en Intel·ligĂšncia Artificial, qui asegura tenir en la seva poder informaciĂł escencial per al servei d'intel·ligĂšncia nord-americĂ . El seu as a la mĂ niga Ă©s una jove rebel, una bestiola extraña que s'assembla molt a algĂș a qui en Blomkvist coneix massa bĂ©. 

En Mikael sent que aquesta pot ser l'Ășnica que ell i Millennium tant necessiten, perĂČ la Lisbeth Salander, com sempre, tĂ© els seus propis plans. 

A El que no et aniquila et fa mĂ©s fort, la singular parella ovacionada per mĂ©s de 80 milions de lectors amb Els homes que no estimaven les dones, La noia que somniava un llumĂ­ i un bidĂł de gasolina i La reina al palau dels corrents d'aire continua la seva histĂČria. Ha arribat el moment que els seus camins es creuin novament. Torna la Lisbeth Salander. Millennium continua.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de David Lagercrantz

Libros de Policiaca Negra y Suspense