Persistim: Cartografia de l’1-O: el relat d’un pres polític (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)

Persistim: Cartografia de l'1-O: el relat d'un pres polític (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Jordi Turull

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Persistim: Cartografia de l'1-O: el relat d'un pres polític (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)

Persistim és el relat trepidant d'uns mesos que ja han marcat la història de Catalunya, por medio de la visió política, però també personal i íntima, d'una de les presentes que han viscut i treballat en primera línia de foc del referèndum i les seves conseqüències, i que han patit la repressió posterior. Un relat honest, sincer i respectuós. Amb l'al·legat final davant del Tribunal Suprem del conseller Jordi Turull com a fil conductor, el llibre és també una invitació a insistir en l'objectiu d'assolir la República Catalana, bastint de nou la unitat estratègica i de país i, sobretot, la confiança i complicitat que va néixer entre els ciutadans i les institucions arran del setge a la Generalitat, a molts ajuntaments, partits, entitats, empreses i ciutadans aquell 2017. Una confiança que l'1-O va permetre que els catalans guanyessin a un Estat desbocat en el seu intent de reprimir el dret a elegir.

 

"Vull insistir de forma tan pacífica com tossuda a avançar i assolir aquest enorme objectiu que vam començar l'1 d'octubre del 2017 i a reforçar l'esperit que el va fer possible, defugint qualsevol protagonisme, allunyant-me dels focus mediàtics tant com pugui, mirant de no fer nosa, amplificant les complicitats en l'espai independentista i defugint els retrets. I dedicar molt de temps i iniciatives a agrair a tantes i tantes presentes el seu suport i escalf cap als presos polítics i exiliats. És el sentit que vull trobar a la presó, amb l'esperança i el convenciment que si persistim i persistim, ens en sortirem i el temps ens demostrarà que res haurà estat en va i tot haurà valgut la pena. Per nosaltres i, sobretot, per les futures generacions. Per Catalunya i pels drets i llibertats fonamentals que ho son de tothom i per tothom".

Jordi Turull

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Jordi Turull

Libros de Política