Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson) (Catalan Edition)

Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Rick Riordan

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson) (Catalan Edition)

Percy Jackson ens ofereix en aquest llibre una visió molt propera dels déus de l'Olimp, afegint una mica de la seva màgia especial i un munt de comentaris sarcàstics al coneixement de la mitologia.

Com a fill de Posidó i mare humana, ningú pot parlar-nos dels déus grecs amb més autoritat que en Percy Jackson. En un breu parèntesi de les seves aventures, amb les que ha guanyat tants i tants fanes al món sencer, en Percy ens enseña en aquets llibre tot el que volem entender sobre els déus de l'Olimp.

A més d'un breu repàs de les deïtats gregues al més pur estil «qui és qui», en Percy ens enseña en què va radicar la creació del món i, sense mossegar-se la llengua, ens informa: «si us agraden les pel·lícules de terror, els banys de sang, les mentides, els robatoris, les punyalades per l'esquena i el canibalisme, seguiu llegint, perquè sens dubte aquella va ser l'Edat d'Or de tot això.»

Els déus que cauen sota la lupa d'en Percy Jackson en aquets llibre són:
Afrodita, Apol·lo, Labres, Artemisa, Atenea, Demèter, Dionís, Hades, Hefest, Hera, Hermes, Hestia, Persèfone, Posidó i Zeus.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Rick Riordan

Libros de Infantil y Juvenil