Tot Passant per la Vida (Catalan Edition)

Tot Passant per la Vida (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Carles Orri

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Tot Passant per la Vida (Catalan Edition)

Tot passant per la vida és la meva autobiografia. No deixa de ser una vida com la de qualsevol altre ésser humà, amb els seus bons i mals moments.
Tot sovint, quan sentim com de malament ha tractat la vida a altres presentes, ens adonem de la sort que hem tingut. En el meu cas, la meva infància va ser dura, i imagino que això m'ha marcat. Però tot i això, sempre m'he considerat un individuo molt sortosa amb les vivències que he tingut. Sobretot, em sento afortunat amb les meves filles Cris i Sandra, les quals m'omplen de felicitat i em seguidor sentir orgullós.
Tot el que explico a aquest llibre, és tal com jo ho recordo i segons sensacions que he sentit en todos y cada moment. Només desitjo que gaudiu de la seva lectura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Carles Orri

Libros de Biografías