PARLEU O MATEU-ME (JAUME I EL CONQUERIDOR Book 3) (Catalan Edition)

PARLEU O MATEU-ME (JAUME I EL CONQUERIDOR Book 3) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Albert Salvadó

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

PARLEU O MATEU-ME (JAUME I EL CONQUERIDOR Book 3) (Catalan Edition)

Tercera part de la trilogía de "JAUME I EL CONQUERIDOR", sense dubte una de les grans obres d'Albert Salvadó. Més de quatre mesos a la llista dels més venuts. Més de 60.000 trilogies venudes en format imprès.

PARLEU O MATEU-ME és el tercer i darrer lliurament de la trilogia de JAUME I EL CONQUERIDOR, la enorme aventura de l´Europa del segle XIII. El rei Jaume ja ha conquerit Mallorca y València, però els seus enemics són cada cop més poderosos. Ara s´enfronta a l´Església, a les enveges i les intrigues dels nobles i a les lluites dels seus fills per conquerir el poder. Els regnes de Castella i de Lleó s´enfronten a Aragó i Catalunya i hi ha revoltes a la Corona. Descobrirem el desenllaç en aquest tercer volum de la trilogia encargada de JAUME I EL CONQUERIDOR, el rei que va conquerir terres i cors.

Què ha dit la crítica?

El novel·lista andorrà sap escriure llibres d´èxit... una obra que salva un personatge clau de la història... Tres llibres indicats per a tot tipus de públics que, com és lògic, havien de ser ben acollits entre els lectors de totes les edats. (Enric Castelló, AVUI)

Qualsevol lector ansiós per contemplar proves, angoixes i grandeses trobarà plaer en aquest llibre, que a més ha estat escrit con frescor i amb una prosa digna i adecuada. (Antonio Losantos, DIARIO DE TERUEL)

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Albert Salvadó

Libros de Acción y aventura