Paraules que tu entendrĂ s (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

Paraules que tu entendrĂ s (ClĂ ssica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Xavier Bosch

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Paraules que tu entendrĂ s (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

Aquella tarda no van tenir pressa. No els empaitava ningĂș i les hores es negaven a avançar. Van tornar a la ciutat sense posar la mĂșsica del cotxe, van esborrar la boira del camĂ­ i van retrobar la pau de entender que ja no els quedaven preguntes urgents per fer-se.

La Mara Lincoln, aventurera incansable, organitza viatges exclusius per als seus clients. El Xavi Vera, arquitecte d'Ăšxit, rep l'encĂ rrec de dissenyar la vivienda de la seva vida. La parella es disposa a ofrecer per l'any nou en un hotel als Alps suĂŻssos, amb els quatre amics de sempre.

Tots sis riuen, juguen i sĂłn feliços, perĂČ res no Ă©s mai el que sembla. L'any que enceten pot canviar-ho tot.

Paraules que tu entendrĂ s Ă©s un retrat esmolat de la convivĂšncia. Una novel·la que explora les relacions de parella, els secrets de cadascĂș i l'Ășs que fem de la veritat. Amb una combinaciĂł de tendresa i ironia, de nostĂ lgia i recerca constant de la bellesa, els personatges es mouen pels replecs de l'Ă nima, disposats a emocionar-nos.

DesprĂ©s dels Ăšxits d'AlgĂș com tu i de Nosaltres 2, Xavier Bosch es afianza com el enorme constructor d'intimitats de la nostra literatura.
Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de Xavier Bosch

Libros de Literatura y FicciĂłn