Paraula de jueu (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

Paraula de jueu (ClĂ ssica) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a MartĂ­ Gironell

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Paraula de jueu (ClĂ ssica) (Catalan Edition)

El mestre d'obres Pere BarĂł rep l'encĂ rrec de la vila reial de BesalĂș de reconstruir el pont que tres-cents anys abans havia aixecat el constructor Prim Llombard. Una riuada l'ha destruĂŻt i posa en risc l'expansió i la posició comercial de la ciutat. Un jove jueu, en Kim, descendent dels Llombard, troba la forma de formar parte en les obres, que s'aturaran per causes que es veurĂ  abocat a investigar.

Una aventura medieval i escencial que protagonitzen en Kim i l'Ester, una noia cristiana que treballa entre l'hospital de l'Almoina de Barcelona i el call jueu. A través d'ells veurem com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat mentre ens capbussem en els costums del segle xiv. El poder de les paraules, la força de les conviccions, l'amor i el respecte com a ingredients bàsics per aixecar un pont d'entesa entre les dues religions. Una compañía que no serà gens fàcil perquÚ trobaran presentes d'un costat i de l'altre que estån disposades a evitar-ho.Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

MĂĄs Libros de MartĂ­ Gironell

Libros de FicciĂłn Historia

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com