Otegi, la força de la pau (Catalan Edition)

Otegi, la força de la pau (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Antoni Batista

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Otegi, la força de la pau (Catalan Edition)

«Antoni Batista ha fet una feina d'explorador incansable. Un dossier revelador de tot allò que ignorem sobre la diversitat i la complexitat del món basc.» (Josep Maria Espinàs, El Periódico).

«En aquestes pàgines hi ha un Arnaldo Otegi tal com jo honestament el veig desde el meu tracte amb ell i amb la gent que li és propera, complementat amb el seguiment periodístic que vaig fer durant vint-i-cinc anys en la meva corresponsalia política al País Basc.

»El meu punt de vista, català i per tant ni basc ni espanyol, m'ha permès sempre ver el conflicte des d'una distància crítica.

»He tractat molt Arnaldo Otegi. Conservo innombrables aprecies de les meves trobades amb ell i deu hores de converses enregistrades. He comptat que, sumant els vuit llibres sobre el País Basc que he escrit, hi té 156 referències

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Antoni Batista

Libros de Política