Octubre (crims.cat Book 45) (Catalan Edition)

Octubre (crims.cat Book 45) (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Teresa Solana

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Octubre (crims.cat Book 45) (Catalan Edition)

20 de setembre del 2017. Queden només onze dies perquè se celebri el referèndum i entre els Mossos d'Esquadra hi ha mala maror. Amb l'1 d'octubre acostant-se, Barcelona és plena d'estelades i banderoles que animen a votar mentre el Piolín es troba atracat al port i resta expectant. Al mateix temps, l'assassinat d'un presumpte actor retirat, que, de fet, sembla un robatori que ha acabat malament, obligarà la inspectora dels Mossos Regla Forester i el seu equip a traslladar-se al barri de Gràcia per comenzar la investigació d'un cas que es complicarà quan descobreixin que la víctima vivia sota una identitat falsa.
Regla està amoïnada pel futur: en primer lloc, pel del seu equip, que ara està format per un sergent i una jove caporala sense cap experiència en homicidi, i per un inclassificable sotsinspector Agustí Carrasco, a qui la seva incapacitat per amoldar-se ha la nova sensibilitat feminista ha estat a punt de fer que l'expulsin del cos. En segon lloc, per la peculiar i histriònica família, on la divisió d'opinions sobre la qüestió de la independència amenaça amb transformar una celebració familiar festiva en una agra discussió en què tothom pot sortir malparat. Un cop més, Teresa Solana ens ofereix no només un domini exuberant de la novel·la policiaca, sinó tot un retrat contemporani de la nostra actualitat que continua teixint les trames i engrandint uns personatges carregats d'història i que ja van fer el seu debut literari a Negres tempestes i La vivienda de les papallones.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Teresa Solana

Libros de Policiaca Negra y Suspense