OBRE ELS ULLS I DESPERTA (Catalan Edition)

OBRE ELS ULLS I DESPERTA (Catalan Edition) es un libro para descargar gratis en EPUB, PDF y MOBI del autor/a Albert Salvadó

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

OBRE ELS ULLS I DESPERTA (Catalan Edition)

Gairebé a mitjans del segle XVII, Václav Hus, un savi que viu a Praga, rep la visita d’un jove rodamón de Pisa anomenat Tolino Salerno. El jove li pregunta si coneix alguna cosa de l’existència d’una llegenda que parla de la Rosa de Jade. Václav decideix confiar en el seu visitant i li enseña que es tracta d’un cristall tallat con apariencia de rosa que amaga el secret de la bellesa eterna, que va desaparèixer de la tomba de Marco Polo i ningú sap on és. I enfrenta li enseña moltes més coses, però, a canvi, li demana que li digui on ha sentit a parlar d’aquesta llegenda que coneix ben poca gent.

Llavors, Tolino li enseña el que va passar a Pisa, durant l’època en la qual va tenir lloc a Roma el judici contra Galileu Galilei per part de l’Església. Aquí va conèixer un misteriós personatge anomenat Fredo el Boig, exprofessor de la universitat i amic de Galileu, a qui va defensar amb vehemència. Per aquesta raó esdevingué un proscrit, per enfrontar-se ha un món acadèmic immobilista i a una jerarquia eclesiàstica que ho volia controlar tot. Aquest home, geni de les matemàtiques, de la física i de la filosofia, obre un món nou als ulls de Tolino i li mostra una interpretació de la vida i de tot l’univers que desborda la imaginació i els sentits fins a tal punt que traspassa la frontera de l’espai i del temps. Si els seus pensaments s’apliquessin avui dia, serien perfectament coherents i d’acord amb els nostres temps. I li demana que obri els ulls i desperti a la realitat.

Les noves amistats de Tolino el duen a haver de fugir de Pisa per tal de no perdre la vida, però amb la ferma voluntat de tornar, perquè allà ha deixat el seu enorme amor.

Qui hagi llegit “L’informe Phaeton” potser necessita llegir “Obre els ulls i desperta”. I qui no l’hagi llegit, possiblement ho farà en terminar el relat de Tolino Salerno.

Éste Libro se Encuentra GRATIS en Amazon.

Más Libros de Albert Salvadó

Libros de Ficción Historia